+ 38 (048) 719-88-38

Міжнародний гуманітарний університет

  • icon
  • icon

+ 38 (048) 719-88-38

Міжнародний гуманітарний університет

  • icon
  • icon

Новини МГУ

PRORESTO 2025: ІННОВАЦІЇ, ДОСВІД, МОЖЛИВОСТІ
13.10.2025

Викладачі та здобувачі факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму Міжнародного університету з деканом, гарантом освітньої програми «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Оксаною Дишкантюк та в.о завідувача кафедри менеджменту Кариною Власюк, гарантом освітньої програми «Менеджмент» стали учасниками конференції ProResto 2025, що об’єднала провідних фахівців ресторанного бізнесу України. Конференція стала унікальним простором, де зустрілися професіонали, інноватори та освітяни, щоб обговорити тренди HoReCa, технологічні рішення, розвиток персоналу, стандарти якості та гастрономічну культуру.
Особлива увага на конференції була до теми кадрів:
Однією з панельних дискусій стала «Кадровий голод у HoReCa: як знайти людей, коли їх немає?» — модератором виступив Олексій Скороход (операційний директор Work.ua), а спікерами — представники ресторанного бізнесу Оксана Марусич, Олег Бублик, Тимур Козонов і Ольга Кіфа.
Цей блок дав змогу:
• зрозуміти актуальні виклики у підборі, мотивації та утриманні персоналу у ресторанній сфері;
• дізнатись практичні поради від лідерів індустрії щодо формування команди — від кухні до обслуговування та менеджменту;
• обговорити, як освітній процес і практика можуть синхронізуватися з потребами бізнесу.
Наші здобувачі отримали нагоду:
• познайомитися з власниками та керівниками закладів;
• дізнатися про сучасні підходи до управління кадрами та командною культурою;
• налагодити професійні контакти в сфері ресторанного бізнесу;
• побачити, як працює індустрія ресторанного бізнесу зсередини.
Ми вдячні організаторам ProResto 2025 за можливість долучитися до події, що формує майбутнє ресторанної індустрії України!
Факультет менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму — завжди поруч із бізнесом, тенденціями та розвитком